top of page
Projects: Välkommen
Sallyswag smoke bild.png


Sallyswag är en musikalisk käftsmäll, ett färgsprakande, sceniskt liveband och musikkollektiv. Blixtrande solistiska inslag, tunga grooves och feministiska budskap formar bandet och dem utgör en unik akt som saknar motsvarighet i musiksverige. Medlemmarna har rötter i dancehall, r’n’b/hiphop, pop/jazz, balkan/oriental, afro och svensk folkmusik.

Projects: Välkommen
Projects: Välkommen
afrobeats invasion inlägg_edited.jpg


Afrobeats Invasion är ett projekt för ungdomar och unga vuxna där antirasism och kultur samverkar. Pilot projektet genomfördes September 2021 i Göteborg med stöd av Musikverket och Göteborgs Stad.  Hela grejen med Afrobeats Invasion är att deltagande dansare, artister, musiker och producenter ska få nätverka och dela erfarenheter för att bilda en bättre värld.  


Aurelia Dey & The Neighbours verksamhet som verkar inom genren afrobeats och dancehall förenar i detta projekt ungdomar med olika klasstillhörighet och bakgrunder genom musik, dans, workshops, samtal, diskussioner och producerar tillsammans en föreställning för allmänheten med en antirasistisk värdegrund. Deltagarna i projektet ska vara ungdomar i ålder från 13 år och uppåt och får alltså chans, om det önskas, att få visa upp vad dem lärt sig på workshops på avslutningskonserten.

bottom of page